... mert 10 éves tapasztalattal rendelkezünk

A Gershoj Energia Kft. napelemek tervezésére és telepítésére szakosodott vállalkozás. Komoly referenciával és gyakorlattal rendelkezünk, tíz éve látjuk el családi házak, vállalkozások, önkormányzati épületek napelem rendszereinek kiépítését.

... mert a napelemek maximális kapacitása a pontos tervezésünkkel biztosítható

A Gershoj Energia Kft. munkatársai minden esetben helyszíni felmérés, megbízható tervezőprogramok és saját fejlesztésű gépünk segítségével határozzák meg, hogy az adott helyszínen hogyan érhető el a legkisebb befektetéssel a legnagyobb mértékű energiatermelés. A helyszíni felmérés fontos a pontos tervezéshez, mivel egy fa, a szomszéd épülete, vagy az épület tájolása nagymértékben befolyásolja az elérhető hozamot.

... mert a dán tulajdonos a nevét adta a vállalkozás sikeréhez

A Gershoj Energia Kft. dán tulajdonú vállalkozás, a Tatán élő tulajdonos a befektetés mellett saját nevét adta a vállalkozás sikeréhez. Cégünk székhelye Tatán található, saját alkalmazásban lévő tervező és telepítő munkatársakkal dolgozunk.

... mert a Gershoj Energia Kft. „Bisnode AA” tanúsítvánnyal rendelkezik

A tanúsítvány azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakítása pénzügyileg megbízható. A tanúsítványt 2018-ban nyertük el, ezzel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik.

... mert a telepítés után is figyelemmel kísérjük a napelemek működését

Cégünk szakemberei online felügyelik a rendszer termelési adatait, figyelemmel kísérik, hogy a kiserőmű rendben működik-e. Igény esetén a helyszínen is ellenőrizzük a napelemek optimális működését.