Napelem – a Zöld út – Azonnali árajánlatkérés

Hívjon még ma a +36 30 894 6152 telefonszámon és beszéljen napenergia szakértőink egyikével. Ön kötelezettségmentesen kap tájékoztatást mi pedig örömmel állunk rendelkezésére. Kérésére ingyenes napelem rendszer konzultációt és helyszíni felmérést biztosítunk.
 

Miért éppen a Gershoj Energia?

 

Gyors árajánlat kötelezettségek nélkül!

Szeretne csatlakozni a napenergia közösséghez? Egyszerű. A saját napelem rendszer megoldásával azonnal pénzt takaríthat meg és függetlenné* válhat a világpiac energiaáraitól. Saját maga fogja megtermelni a felhasználandó energiáját napról napra, évről évre és egyúttal nagyban hozzájárul a környezetvédelemhez is.

Hisszük, hogy a minőség éppúgy fontos mint az, hogy a befektetése a lehető legrövidebb idő alatt térüljön meg. Ezért törekszünk arra, hogy a piac legjobb teljesítményű és minőségű napelem rendszerét ajánljuk Önnek, a legjobb alkatrészek felhasználásával. Kapja készhez árajánlatát most!
 

Árajánlatkérés - 1. lépés Válasszon megoldásaink közül és kapjon személyre szabott árajánlatot Napelem rendszer megoldásaink
Árajánlatkérés - 2. lépés Tanulmányozza az ajánlatot rendszerteljesítmény és finanszírozás szempontjából Napelemrendszer tanulmányozás
Árajánlatkérés - 3. lépés Kérésére elmagyarázzuk ajánlatunkat, majd adja le rendelését, fizesse be az előleget és mi elindítjuk napelem rendszerének telepítési folyamatát Napelem ajánlathoz kérdés

*Szeretne teljesen függetlenné válni? Kérjen megoldást szigetüzemű napelem rendszerre. Nincs hálózatra visszatáplálás, saját önműködő mini napelem erőműve lesz. A napelem rendszer költsége kissé magasabb, mivel akkumulátorok biztosítják az energia tárolását, hogy szürke napokon se maradjon áram nélkül. A függetlensége viszont 100%-os. Küldjön egy emailt, hogy ajánlhassunk Önnek egy ilyen napelem rendszert.

Válasszon egy megoldást

2 kW rendszer

A kép nem elérhető
A kép nem elérhető

1-2 fő

körülbelül 5 300 Ft
villanyszámla kiváltására

Példa a háztartásban használt
elektromos berendezésekről:

 1. Hűtőgép
 2. Mosógép (heti 1 használat)
 3. Mosogatógép (heti 2 használat)
 4. Televízió
 5. Világítás

3 kW rendszer

A kép nem elérhető
A kép nem elérhető
A kép nem elérhető

2-3 fő

körülbelül 7 800 Ft
villanyszámla kiváltására

Példa a háztartásban használt
elektromos berendezésekről:

 1. Hűtőgép
 2. Mosógép (heti 3 használat)
 3. Mosogatógép (heti 5 használat)
 4. Szórakoztató-elektronikai berendezések
 5. Világítás
 6. Kisebb teljesítméyű légkondicionáló

4 kW rendszer

A kép nem elérhető
A kép nem elérhető
A kép nem elérhető
A kép nem elérhető

3-4 fő

körülbelül 10 500 Ft
villanyszámla kiváltására

Példa a háztartásban használt
elektromos berendezésekről:

 1. Hűtőgép
 2. Mosógép (több mint heti 4 használat)
 3. Mosogatógép (több mint heti 4 használat)
 4. Szárítógép (több mint heti 4 használat)
 5. Világítás
 6. Nagyobb teljesítményű légkondicionáló

5 kW rendszer

A kép nem elérhető
A kép nem elérhető
A kép nem elérhető
A kép nem elérhető
A kép nem elérhető

4-5 fő

körülbelül 13 000 Ft
villanyszámla kiváltására

Példa a háztartásban használt
elektromos berendezésekről:

 1. Hűtőgép
 2. Mosógép (több mint heti 5 használat)
 3. Mosogatógép (több mint heti 5 használat)
 4. Szárítógép (több mint heti 5 használat)
 5. Szórakoztató-elektronikai berendezések
 6. Világítás
 7. Nagyobb teljesítményű légkondicionáló
Slider

A kalkulált megtakarítás mértéke feltételezi, hogy a telepítés helyszínén megtermelt energia 50 -100%-ban kerül felhasználásra.

Az itt közzétett adatokat csak a Gershoj Energia Kft. megbízható partnereivel oszthatjuk meg. Ezek a partnerek kapcsolatba léphetnek Önnel annak érdekében, hogy az igényeinek legjobban megfelelő megoldást kínáljuk.


Napelem árajánlat magyarázás   Napelem árajanlat

Napelem rendszer árajánlat? Miért?

Árajánlatot kérni nem kerül semmibe, nem jár kötelezettséggel. Lehetőséget ad az on-line vásárlásra, ahol külön kedvezményben részesül - vagy arra, hogy személyes tanácsadást kérjen tőlünk.

Az árajánlat tartalmazni fogja a minőségi alkatrészek típusát, árát valamint azt, hogy a napelem rendszere a telepítés helyétől függően mennyi elektromos áramot fog körülbelül termelni. Értesülni fog legfrissebb híreinkről, megkapja a legjobb ajánlatainkat és tájékoztatjuk a nagyvilág napenergia piacának újdonságairól. Vagyis csatlakozni fog a napenergia közösséghez.
 

Milyen alkatrészeket használunk?

A piacon kapható legjobb alkatrészeket használjuk, de nem csak erre van szüksége. Egy megoldásra van szüksége - és ebben nyújtjuk a legjobb szolgáltatást, hálózati rendszert és kompetenciát Magyarország egész területén.

Ha a napelem rendszer ajánlatunk elnyeri tetszését a további lépések egyszerűek:

Napelem telepítési folyamat
Rendelje meg napelem rendszerét a Gershoj Energiától és bízza ránk a folyamat minden további részét a tervezéstől kezdve a kivitelezésen át a karbantartás és monitoring szolgáltatásig. Gondoskodunk róla, hogy a napelem rendszer megoldása a legjobb teljesítményt nyújtsa.

Megrendelése után napenergia csapatunk azonnal kapcsolatba lép Önnel és folyamatosan tájékoztatja a kivitelezés mindenkori állapotáról. Projekt menedzserekből álló tapasztalt csapattal rendelkezünk. A pontos ütemterv meghatározása után a napelem rendszer beszerelése 1 nap alatt kivitelezhető. Ezt követően természetesen figyelemmel kísérjük a rendszer működését, hogy Ön maximálisan meg legyen elégedve a napelem rendszere teljesítményével.

Szerezze be az Ön igényeire szabott napelem rendszer árajánlatát most!