A lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel ez év elejétől még kedvezőbb feltételekkel igényelhető. A hitelkonstrukció feltételei egyszerűbbé váltak.

A 10%-os saját forrás mellett az ügyfelek kamatmentes kölcsönt tudnak igényelni jelzálog bejegyzése nélkül 5 millió Ft-ig, legfeljebb 20 év futamidővel.

Kamatmentes hitel napelemes rendszer finanszírozására indult pályázatok GINOP-8.4.1/A-17 ill. VEKOP-5.2.1-17.

Hitellel kapcsolatos tanácsokkal kérem forduljon hozzánk bizalommal

Hitelprogram összege

105,2 milliárd forint (a társasházak és lakásszövetkezetek által igényelt Kölcsönök összege nem haladhatja meg a Hitelprogram keretösszegének 25%-át).

Hitelprogram célja

A Hitelprogram célja a lakossági szektor épületenergetikai beruházásaihoz szükséges forrás rendelkezésre bocsátása a lakóépületek energiahatékonyságának, valamint a lakóépületekhez kapcsolódó megújuló energiaforrás alkalmazásának növelése érdekében.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Hiteligénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent, a „Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel” elnevezésű, GINOP-8.4.1/A-17 azonosító jelű Hitelprogram termékdokumentációjában az alábbi fontosabb módosítások történtek.

 

Loading...

Loading...