Örömmel értesítjük Önöket, hogy idén is egyedi ajánlattal kezdjük az évet: napelem engedély díjmentesen!

Kérjen árajánlatot és szerződjön le az idei évre, mert így már tavasszal működhet napelem rendszere.

Napelem rendszerek kulcsrakészen a Gershoj Energia Kft-től!

Cégünk teljes körű ügyintézést vállal magánszemélyek, cégek, valamint közintézmények számára napelemes kiserőművekre vonatkozóan.

Részletek...

Napjainkban egyre többen szeretnének napelemes rendszert és telepítés előtt felmerülhet a kérdés, hogy milyen lehet az ideális elhelyezés a tetőn?

A Gershoj Energia Kft. tapasztalt mérnök kollégái közel 10 éves tapasztalattal rendelkezve szívesen segítenek ebben.

A mi szélességi fok tartományunkban az optimális dőlésszög általában 35-40 fok a vízszinteshez képest déli tájolás mellett. Könnyen belátható, hogy nincs egy állandóan ideális dőlésszög, mivel a nap pályája télen laposabb a nyárihoz képest, rendszerünket pedig egész éves termelésre méretezzük.

 A legjobb megoldás a napkövető szerkezettel kombinált rendszer, ennek a többlethozama azonban nem biztos, hogy fedezi a jelentős költségtöbbletet. Alkalmazhatunk egy, vagy két tengely mentén forduló eszközöket a napelemek hozamának növelésére.

new backgroundHa már eldöntöttük, hogy napelemek díszítik házunk tetejét, felmerül a kérdés, vajon milyen típusút szereltessünk fel? A döntést segíti, ha tudjuk, melyik milyen napsugárzás esetében tejesít jobban.

A napenergia az egyik legfőbb, gyakorlatilag korlátlan energiaforrás, amely az emberiség rendelkezésére áll. Az energiaárak már régen megemelkedtek, bár egyes országok kormányai igyekeznek racionalizálni ezeket. Azonban egyre többen gondolnak arra, hogy egy nagyobb beruházással hosszabb távra terveznek, és bevállalják a megtérülés akár több éves időszakát annak érdekében, hogy utána folyamatosan alacsonyan tarthassák energiaáraikat.

Ki gondolta volna, hogy amikor Charles Fritts 1885-ben egy vékony, átlátszó aranyréteggel vonta be egy tábla szélét és így megszületett az első napelem hány féle felhasználási módja lesz mára a mindennapokban? Ezek viszont nem termeltek elegendő energiát az akkori alapanyag árak és kutatási költségek mellet, hogy elterjedhessenek. Mára teljesen más a helyzet nem csak az előállítás költsége csökkent, de felhasználásuk módjának szinte csak képzelőerőnk szab korlátokat.

Fontolgatta már, hogy kiépítsen egy napelem rendszert otthonában? Maga a napelem a nap sugárzásából állít elő elektromos energiává. A további folyamatban pedig ezt az áramot alakítja át egy inverteren keresztül. Akinek fontos a környezetvédelem is, azoknak is tökéletes megoldást jelent.

A napelem rendszer kimondottan megbízható, az élettartalma pedig, várhatóan, több évtized. Mindemellett a telepítése könnyen és gyorsan megoldható, sőt a karbantartási költsége sem kerül sokba.

A napelemeknek alapvetően három típusa terjedt el TrinaSolar_tsm_dc05A.05a piacon: az amorf szilícium napelem, a monokristályos napelem és a polikristályos
napelem. Fontos tudni a különbséget, hiszen ezek teljesítményükben és megjelenésükben is jelentősen különböznek.

A monokristályos napelem
egyszerre több cellából épül fel, amelyek mindegyikét egy kristályszerkezet alkotja. A készítése több szilícium réteg összehegesztésével történik. A cellák fekete színűek és jól elkülöníthetőek.

A GE Gazdasági Fórum elindításával egy olyan eseményt szerettünk volna létrehozni és rendszeressé tenni, amelynek témái a évről-évre a napenergiával és aktuális gazdasági kérdésekkel kapcsolatos témákat dolgoznak fel.

A napelemes rendszerek hosszú évekig megbízhatóan működnek, ezért a döntésnél érdemes figyelembe venni a világon uralkodó makrogazdasági tényezőket és egyéb tendenciákat.

A Gershoj Energia Gazdasági Fórum célja, hogy széles körű betekintést nyújtson a makró- vagy zöld gazdaság ágazatába, a fenntarthatóságra, az ökológiára és más olyan területekre, amelyek érdekesek az üzleti vezetők számára, melyek közvetlenül vagy közvetve támogatják a napenergia beruházással kapcsolatos döntéseket.

A fórum maga a tudáscsere, a hálózatépítés, a tanulás és az inspiráció platformja.

A rendezvény először 2016-ban Tatán került megrendezésre és azóta minden év szeptemberében megtartjuk az érdeklődők számára.

Az esemény kizárólag üzleti partnereink és a meghívott cégvezetők számára kerül megrendezésre.

 

Az eddigi konferenciák előadói:

 

2018

Bőgel GyörgyBőgel György CEU Business School professzora

Előadás témája: Az intelligencia jelen és jövője a gazdaságban és a társadalomban

Bőgel György professzor a  CEU Business School elismert tanára. Szakterülete a vállalatvezetés- és szervezés, különös tekintettel az informatikai iparra és a technológiai fejlődésnek a vállalatok szervezeti-irányítási rendszerére gyakorolt hatására. Számos könyvet és több mint száz szakcikket publikált magyar, illetve angol nyelven.

A GE Gazdasági Fórumon a professzor előadásában a mestersége intelligencia jelene és jövője a gazdaságban és a társadalomban témáját fejtette ki. Bemutatta hol tart  a világ a mesterséges intelligencia terén, mik a társadalomra gyakorolt következményei, hogyan hat például a foglalkoztatásra, annak megoszlására.

Ezeket számos hazai és külföldi példával is alátámasztotta a legkülönbözőbb szektorokból: ipar, mezőgazdaság, kereskedelem, tudomány.

Nagy TamásNagy Tamás -MNB makroprudenciális elemzési osztály vezetője

Pénzügyi stabilitás, a hazai lakáspiac élénkülése

Nagy Tamás MSc. közgazdász diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte pénzügy szakirányon. A hazai makrogazdasági és bankrendszeri elemzések mellett a Bank Austria, valamint az UniCredit CEE Research tagjaként a meghatározó régiós szereplők működését elemezte. 2016-óta vezeti az MNB Makroprudenciális elemzés főosztályát, mely egyebek mellett felel az MNB Pénzügyi stabilitási jelentés, a Hitelezési folyamatok, valamint a Lakáspiaci jelentés kiadványokért is.

Előadásában összefoglalta a következő témákat:

 • Lassuló globális növekedés, nagyobb piaci volatilitás mellett
 • Ingatlanárak alakulása a régióban és Magyarországon – van-e már buborék?
 • Lakossági és vállalati kamatkockázat kezelése – mit tehet az MNB?

 

2017 

Dr. Vértes AndrásDr. Vértes András

Elnök, GKI Gazdaságkutató Rt., Budapest

Előadás témája:

 • Merre halad a világ és a merre Magyarország?
 • Gazdaságpolitika, Makroökonómia

Szakmai tapasztalat:

 • Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem, Ph.D.
 • 1998- GKI Gazdasági Kutató Rt., Elnök
 • 1992-1998 GKI Gazdaságkutató Rt., Elnök-vezérigazgató
 • 1987-1992 Gazdasági Kutatóintézet, igazgató
 • 1981-1987 Országos Tervező Hivatal, Csoportvezető, Makroökonómiai Osztály vezetője

Dr. Ürge-Vorsatz DianaDr. Ürge-Vorsatz Diána

Éghajlatváltozási Központ és Fenntartható Energiapolitika, Közép-Európai Egyetem, Budapest

Professzor, alelnök, WGIII, az éghajlatváltozással foglalkozó kormányközi munkacsoport

Előadás témája:

Az ipari forradalom, a csapdák és az életminőség javulásának szükségessége.

Szakmai tapasztalat:

 • 2007-ben megkapta a díjat a Nobel-békedíjjal rendelkező kormányközi éghajlat-változási bizottság vezető szerepét (Koordináló vezető szerző).
 • Leader, a Fenntartható Fejlődés céljának tudományos felülvizsgálata az új ENSZ fejlesztési célok fejlesztési folyamatában (Megfizethető, megbízható, fenntartható és modern energia biztosítása mindenki számára), 2014
 • A magas szintű konferencia tudományos bizottságának tagja, "Az éghajlatváltozás közös jövője", Párizs, 2015. http://www.commonfuture-paris2015.org/
 • Igazgató, Éghajlatváltozási Központ és Fenntartható Energiapolitika (3CSEP). 2007 -
 • A PhD program igazgatója, Környezettudományi és Politikai Tanszék, Közép-Európai Egyetem (CEU), 2002-2007
 • Osztályvezető, Környezettudományi és Politikai Tanszék, Közép-Európai Egyetem (CEU), 2001-2002.
 • Teljes professzor, CEU, 2007 - jelen van egyetemi docens, CEU, 2001-2007
 • Kutatási asszisztens, Energy Forecasting Group, Energy és Environment Division, Lawrence Berkeley Nemzeti Laboratórium (LBNL). 1994 ősze - 1996.
 • Kutatási asszisztens, Heat Islands Project, UCLA és LBNL. Tél és tavasz, 1994.
 • Oktató és előadó, Környezettudományi és Politikai Tanszék, CEU. 1994 nyarán.

2016

Dr. Vértes AndrásDr. Vértes András

Elnök, GKI Gazdaságkutató Rt., Budapest

Előadás témája:

 • Hogyan változik a környezet? Mi várható 2020 után?
 • Gazdaságpolitika, Makroökonómia

Szakmai tapasztalat:

 • Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem, Ph.D.
 • 1998- GKI Gazdasági Kutató Rt., Elnök
 • 1992-1998 GKI Gazdaságkutató Rt., Elnök-vezérigazgató
 • 1987-1992 Gazdasági Kutatóintézet, igazgató
 • 1981-1987 Országos Tervező Hivatal, Csoportvezető, Makroökonómiai Osztály vezetője

A tavalyi évben nagy sikernek örvendett cégünk rendezvénye, amelynek fő témája Magyarország gazdasági helyzete volt.

Az idei évben dr. Ürge-Vorsatz Diána és Vértes András tart előadást. Intenzív délután két, a saját területén kiemelkedő szakemberrel. Rávilágítanak az ökológia, a digitális világ, a fenntartható munkahely és a gazdaság közötti kapcsolatokra. Az előadás a múlt hatásai mellett a jövőre koncentráltan vázolja fel a várható EU magatartást és a vállalkozások lehetőségeit. Megmutat többek között olyan utakat, amelyek egy kompatibilis gazdasághoz és energiaellátáshoz vezethetnek.

Dr. Ürge-Vorsatz Diána a világ egyik legelismertebb klímakutatója.
2001-től a budapesti Közép-európai Egyetem környezetvédelmi tanszékének professzora. 2002 óta részt vesz az ENSZ Éghajlat-változási Kormányközi Testületének (IPCC) munkájában; az IPCC tevékenységét 2007-ben Nobel-békedíjjal ismerték el. Ettől az évtől kezdve a budapesti Közép-európai Egyetem éghajlati és fenntartható energiapolitikai kutatóközpontjának vezetője.

Vértes András tanulmányait a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen folytatta, majd okleveles közgazdász és egyetemi doktor végzettséget szerzett.
Az Országos Tervhivatalban dolgozott 1987-ig, ezt követően pedig a Gazdaságkutató Intézet igazgatója, később elnöke lett. Munkásságát jelenleg is itt folytatja.
Előadásaikat érdeklődve várjuk!

Kéjük mielőbbi visszajelzését, hogy tudjuk biztosítani Ön számára is szabad helyet.

Mielőbbi találkozás reményében,
Jan

Regisztráció

A GERSHOJ ENERGIA Kft.  a Bisnode AA (dupla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

 

Bisnode tanusitvany

imageInnovatív technológiát használva a Gershoj Energia Kft. gyarország piacvezető szolár telepítő cégeként bemutatja a Mobil Szolár Helyszín Elemzést. ”Telepítőként folyamatosan kutatjuk és használjuk a piacon elérhető legjobb alapanyagokat....

Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adott meg. A weboldalon megtekintheti a sütik használatának részletes leírását.  Elfogadom

Bejelentkezés
Kosár

Azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkozó bármely információ; azonosítható az a természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, különösen valamely azonosító, például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító vagy a természetes személy testi, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező alapján azonosítható

A süti vagy más néven cookie olyan file, ami karaktereket tartalmaz, és amit a weblap a számítógépére helyez el, és amelynek segítségével a weblap felismeri a weblapot felkereső személy böngészőjét. A süti technikailag tárolhat további adatokat, így például a regisztrációval összefüggő felhasználói adatokat is. A sütik letilthatók, de letiltás esetén van, hogy egyes weblapokat nem lehet elérni. A GERSHOJ Energia Kft. sütijei közül kizárólag a tűzfalrendszer védelmét szolgáló sütik nem tilthatók le, a többi letiltása esetén a weblapok használhatósága megmarad.
További információ: https://hu.wikipedia.org/wiki/HTTP-s%C3%BCti

Olyan közlés, tájékoztatás, illetve megjelenítési mód, amely valamely szolgáltatás, kedvezménykupon, árú értékesítésének vagy más módon történő igénybevételének előmozdítására, vagy e céllal összefüggésben a GERSHOJ Kft. neve, megjelölése, tevékenysége népszerűsítésére vagy áru, árujelző ismertségének növelésére irányul

Internet Protocol cím: egy egyedi hálózati azonosító, amelyet az internetprotokoll segítségével kommunikáló számítógépek egymás azonosítására használnak. További információ:https://hu.wikipedia.org/wiki/IP-c%C3%ADm

akikhez meghatározott és Ön által ismert célból az adatokat továbbítjuk, vagy az Ön egyes adatait egyéb okból megismerhetik

Optikai adathordozó: például az Ön által nekünk erre a célra biztosított pendrive, külső számítógépes meghajtók, cd és dvd lemezek.

Létfontosságú érdek például az, ha Ön, vagy más személy valamely okból nem tudja az érdekeit érvényesíteni, így például betegség, illetőleg egyéb akadályozó körülmény miatt.

egy egyedi hálózati azonosító, amelyet az internetprotokoll segítségével kommunikáló számítógépek egymás azonosítására használnak. További információ:https://hu.wikipedia.org/wiki/IP-c%C3%ADm)

A süti vagy más néven cookie olyan file, ami karaktereket tartalmaz, és amit a weblap a számítógépére helyez el, és amelynek segítségével a weblap felismeri a weblapot felkereső személy böngészőjét. A süti technikailag tárolhat további adatokat, így például a regisztrációval összefüggő felhasználói adatokat is. A sütik letilthatók, de letiltás esetén van, hogy egyes weblapokat nem lehet elérni. A GERSHOJ Kft. sütijei közül kizárólag a tűzfalrendszer védelmét szolgáló sütik nem tilthatók le, a többi letiltása esetén a weblapok használhatósága megmarad. ” További információ: https://hu.wikipedia.org/wiki/HTTP-s%C3%BCti )