Épületenergetikai fejlesztések támogatása – társadalmi egyeztetésen!!

A felhívás keretében önállóan támogatható a minimum 15 kW névleges teljesítményű napelemes rendszerek telepítése.

A támogatás még társadalmi egyeztetés alatt áll, a várható megjelenés 2019 szeptembere.Untitled design

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény egy vissza nem térítendő állami támogatás, ami azt jelenti, hogy a házaspároknak nem kell visszafizetnie a felvett összeget, ha teljesítik a szerződésben foglaltakat. A július 1-jével hatályba lépett falusi CSOK által elérhető támogatás legfeljebb 10 millió Ft lehet, amely kistelepülésen elérhető ingatlan vásárlására, bővítésére és korszerűsítésre is fordítható. A korszerűsítés napelemes rendszer telepítésére is vonatkozik!

 solar power 862602 1920kampanyfelügyelet

GINOP 4 1 3 palyazat hozzajarulassal KKV k reszere

Napelemrendszer telepítésének támogatása cégeknek: ne maradjon le a kedvező lehetőségről!

A különböző vállalkozásoknak a legnagyobb kihívást azt jelenti, hogy hogyan tudják megőrizni úgy versenyképességüket, hogy közben a cég fenntartására, működésére is kellő anyagi keret maradjon. A vezetőség igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a vállalkozás kiadásaiból lefaraghasson, azonban gyakran ehhez is tőkére van szükség – például a napelemrendszer telepítéséhez.

Napelem megtérülés: jó befektetés a napelem?

Miért lehet jó befektetés a napelem? Miért gondolják sokan azt, hogy a napelem jó befektetés? A cikkünkben megalapozott választ találhat ezekre a kérdésekre is.

Ha már eldöntöttük, hogy napelemek díszítik házunk tetejét, felmerül a kérdés, vajon milyen típusút szereltessünk fel? A döntést segíti, ha tudjuk, melyik milyen napsugárzás esetében tejesít jobban.

Napelemes rendszer telepítése előtt sokakban felmerül a kérdés, hogy milyen lehet az ideális napelem elhelyezés, tájolás az ideális dőlésszög a tetőn? 

Ki gondolta volna, hogy amikor Charles Fritts 1885-ben egy vékony, átlátszó aranyréteggel vonta be egy tábla szélét és így megszületett az első napelem hány féle felhasználási módja lesz mára a mindennapokban? Ezek viszont nem termeltek elegendő energiát az akkori alapanyag árak és kutatási költségek mellet, hogy elterjedhessenek. Mára teljesen más a helyzet nem csak az előállítás költsége csökkent, de felhasználásuk módjának szinte csak képzelőerőnk szab korlátokat.

Fontolgatta már, hogy kiépítsen egy napelem rendszert otthonában? Maga a napelem a nap sugárzásából állít elő elektromos energiává. A további folyamatban pedig ezt az áramot alakítja át egy inverteren keresztül. Akinek fontos a környezetvédelem is, azoknak is tökéletes megoldást jelent.

A napelem rendszer kimondottan megbízható, az élettartalma pedig, várhatóan, több évtized. Mindemellett a telepítése könnyen és gyorsan megoldható, sőt a karbantartási költsége sem kerül sokba.

A napelemeknek alapvetően három típusa terjedt el TrinaSolar_tsm_dc05A.05a piacon: az amorf szilícium napelem, a monokristályos napelem és a polikristályos
napelem. Fontos tudni a különbséget, hiszen ezek teljesítményükben és megjelenésükben is jelentősen különböznek.

A monokristályos napelem
egyszerre több cellából épül fel, amelyek mindegyikét egy kristályszerkezet alkotja. A készítése több szilícium réteg összehegesztésével történik. A cellák fekete színűek és jól elkülöníthetőek.

 

A Gershoj Energia Gazdasági Konferencia elindításával egy olyan eseményt szeretnénk létrehozni és rendszeressé tenni, amellyel a gazdasági és üzleti világról érdekes és elgondolkodtató információkat tudunk szolgálni, és amellyel segíthetjük a vállalkozások növekedését és a piaci viszonyok mélyebb megértését.

A napelemes rendszerek hosszú évekig megbízhatóan működnek, ezért a döntésnél érdemes figyelembe venni a világon uralkodó makrogazdasági tényezőket és egyéb tendenciákat.

Miért bízhat meg a Gershoj Energia Kft-ben?

Bizonyára nem könnyű eldönteni, hogy a piacon található cégek közül kit válasszon napelem rendszere telepítéséhez. 

10 éves működésünk során kiérdemeltük a Bisnode tanusítvány AA ezüst minősítést, mely azt jelenti, hogy a Gershoj Energia Kft-vel  való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata immáron harmadik éve megszakítás nélkül nagyon alacsony besorolású.

A Bisnode  Tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 1,75 százaléka jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent.

Bennünk megbízhat!

imageInnovatív technológiát használva a Gershoj Energia Kft. gyarország piacvezető szolár telepítő cégeként bemutatja a Mobil Szolár Helyszín Elemzést. ”Telepítőként folyamatosan kutatjuk és használjuk a piacon elérhető legjobb alapanyagokat....