Napelem rendszerek tervezése és optimalizálása

Napelemes epuletA helyszíni felmérés alapján megkezdjük a tervezett rendszer várható teljesítményének kalkulálását. A leghatékonyabb működés eléréséhez iparág vezető tervező szoftvereket és globális szabványokat alkalmazó modelleket használunk.

Elemzésünk könnyen érthető betekintést nyújt az Ön jövőbeni rendszerének összetettségébe még az építés megkezdése előtt.
Így segítve a költséghatékony, megbízható, tényekre támaszkodó és tájékozott döntéshozatalt.

 

Design

Látványtervet a felmérés során készített képekre tervezünk, így Ön a saját tetőjén vagy ipari területén valós méreteiben láthatja napelem rendszerét. A pontos design megadja a napelemek darabszámát és ezáltal a várható maximális kapacitáskihasználást is.

 

Személyre szabott tervezés

Az Ön ideális éves termelésére vonatkozó adatokat a fogyasztói profilnak megfelelő energia fogyasztás mérésével és a design által felállított napelem rendszer modell szimulálásával számítjuk ki.

A tervezett hozam és teljesítmény elemzés nemcsak a kulcsrakész megoldás része, de igény esetén különálló szolgáltatásként is elvégezzük.

 

Nyomonkövetés

oszlop diagramElkötelezettek vagyunk a minőségi munka iránt, hiszen a kiválóan tervezett napelem rendszerek növelik a rendszer teljes élettartama alatt várható hozamot, valamint csökkentik a kWh-ra vetített költségeket. Az Ön hosszú távú befektetésének ugyanolyan megbízhatóan kell működnie éveken át.

Ennek biztosítására folyamatos online nyomonkövetést végzünk, hogy naprakész adatokkal szolgálhassunk a rendszerének részletes teljesítményéről, és garantáljuk hozamának veszélytelenségét.

 

Meglévő rendszerek teljesítményének mérése

Korszerű műszereink alkalmasak a háztartási és az erőműi napelemes rendszerek hatásfokának mérésére is, legyen szó új rendszer teszteléséről, karbantartásról vagy felülvizsgálatról. Mindezt olyan cégeknek, vállalatoknak, családoknak ajánljuk akik a már telepített napelem rendszer hatékonyságáról szeretnének tájékozódni
Segítségével látható a napelem rendszer ideális és valós hozama a telepítéstől kezdve, az európai szabványoknak megfelelő jegyzőkönyv készítésével.
Az országban egyedülállóként, csak nálunk lehetséges az 1500V DC oldali mérés és

Maradt még kérdése? Keressen minket bátran!

Szentpéteri Erika

Szentpéteri Erika
Értékesítési vezető
Tel.: +36 30 206 0603
Email:

Kovács Róbert

Kovács Róbert
Vállalati és privát értékesítés
Tel.: +36 30 450 2355
Email: