Jan Gershoj, tulajdonosA GERSHOJ ENERGIA Kft. Magyarországon 2008-ban létrehozott dán tulajdonú vállalkozás. Elsősorban komplett napelem rendszerek tervezésével és telepítésével, valamint napelemek értékesítésével foglalkozunk. Célunk egyszerű: olyan zöldenergián alapuló megoldásokat kínálunk mind vállalatok, mind magánszemélyek számára, amelyek segítik a klímaváltozás visszafordítását.
 
Magánszemélyek és szervezetek egyre inkább felismerik a szén-dioxid kibocsátás csökkentésének szükségességét világszerte. Soha nem volt nagyobb szükség a zöld energia hasznosításának előtérbe helyezésére, mint most.
Bízunk abban, hogy részesei tudunk lenni ezen irányba történő törekvéseknek és hozzá tudunk járulni vásárlóink környezetért felelős életmódjának javításához. Úgy véljük, hogy egy ilyen termék választása fontos lépés környezetünk tényleges megóvása érdekében, valamint pénzmegtakarítás szempontjából is.
 
Már hazánkban is elérhető a korszerű megújuló energia termelésének lehetősége. Termékeinket teszteljük és kipróbáljuk. Azért ezeket az árukat kínáljuk ügyfeleinknek, mert hiszünk az értékeikben és sokat közülük magunk is használunk a háztartásunkban. Úgy gondoljuk, amellett hogy az értékesítésből profitot termelünk, a legjobbak között vagyunk a piacot jellemző kemény versenyben. Mindezt annak köszönhetjük, hogy versenyképes árat biztosítunk ügyfeleink számára, valamint vállalkozásunk teljeskörű kivitelezői biztosítással rendelkezik, amely garanciát nyújt az általunk elvégzett munka minőségét illetően.
 
Célcsoportunk egyrészt azok a magánszemélyek, akik érdeklődnek a napenergia azonnali előnyei iránt és ezt költségtakarékos és környezetbarát termékek segítségével szeretnék kihasználni.
Másrészt célcsoportunkat képezik azon vállalatok, amelyek nézőpontját meghatározza az a szemlélet, hogy a környezeti és társadalmi fenntarthatósághoz való hozzájárulás növeli cégének elismertségét és értékét is.
 
Amiért érdemes minket választani:
  • dán menedzsment és vállalati kultúra, magyar munkatársak;
  • projektszemlélet;
  • tevékenységünkre vonatkozó felelősségbiztosítással rendelkezünk;
  • pályázati lehetőség esetén sikerdíjas pályázatíró partnert vonunk be a pályázat elkészítésébe.
 
Kérjük lépjen velünk kapcsolatba telefonon, email-en vagy az online ügyfélszolgálatunkon keresztül.

Csatlakozzon ma a zöld napenergia közösségéhez!

Gershoj Energia Kft.
Ady Endre u. 13.
2890 Tata

+36 30 894 6152

Adószám: 14680825-2-11