Napelem rendszer családoknak

Napelem rendszer kalkulátor

Napelem rendszer vállalatoknak

Miért érdemes a napelem rendszerét a Gershoj Energia Kft-vel terveztetni és telepíteni?

... mert 10 éves tapasztalattal rendelkezünk

A Gershoj Energia Kft. napelemek tervezésére és telepítésére szakosodott vállalkozás. Komoly referenciával és gyakorlattal rendelkezünk, tíz éve látjuk el családi házak, vállalkozások, önkormányzati épületek napelem rendszereinek kiépítését.

... mert a napelemek maximális kapacitása a pontos tervezésünkkel biztosítható

A Gershoj Energia Kft. munkatársai minden esetben helyszíni felmérés, megbízható tervezőprogramok és saját fejlesztésű gépünk segítségével határozzák meg, hogy az adott helyszínen hogyan érhető el a legkisebb befektetéssel a legnagyobb mértékű energiatermelés. A helyszíni felmérés fontos a pontos tervezéshez, mivel egy fa, a szomszéd épülete, vagy az épület tájolása nagymértékben befolyásolja az elérhető hozamot.

Tovább...

Számítsa ki leendő napelemrendszere méretét kalkulátorunkkal!

Számítsa ki leendő napelemes rendszere méretét kalkulátorunkkal!

Csökkentse vagy nullázza le villanyszámláját a napenergia rendszer segítségével. Szívesen segítünk Önnek meghatározni, hogy mekkora rendszerre lenne szüksége! Kérjük adjon meg pár adatot, melynek alapján máris megkapja az eredményt!

Gershoj Energia Gazdasági Fórum 2019

Gershoj Energia Gazdasági Fórum 2019

Örömmel értesítjük, hogy a korábbi hagyományoknak megfelelően idén szeptemberben is megrendezésre kerül a Gershoj Energia Gazdasági Konferencia!
A konferenciánk célja, hogy a Tata környéki vállalkozókat, cégek, szakmai szervezetek és önkormányzatok képviselőit összehívjuk egy közös gondolkodásra, beszélgetésre.

Az esemény időpontja és helyszíne: 2019 szeptember 26., Ökoturisztikai Központ.

A korábbi gazdasági konferenciákról itt találhat bővebb információkat:

Tovább

150 kW-os napelemes rendszer telepítése

Számítsa ki leendő napelemrendszere méretét kalkulátorunkkal!

Kormányhivatal Tatabánya 150 kW
Play
Slider
Alapvetően két napelemes rendszer típust különböztetünk meg aszerint, hogy kapcsolódik-e a villamos hálózathoz vagy sem.

hálózatra kapcsolt rendszer egy korszerű megoldás, amely az egész évi áramfogyasztást fedezheti, hiszen az időjárás függő áramtermelést a villamos hálózat kiegyensúlyozza.

szigetüzemű napelem rendszer teljesen független, önálló áramellátó rendszer. Az áram tárolásáról akkumulátor gondoskodik. Ajánlott módszer, ha a térségben nincsen villamos hálózat vagy annak kiépítése nagyon drága lenne. Előnye, hogy ennek használatával elfelejtheti az áramszámlákat. Hátránya a hálózatra kapcsolt rendszerrel szemben, hogy jóval drágább, a költségek akár a kétszeresére-háromszorosára is ugorhatnak, valamint karbantartást is igényel, hiszen az akkumulátornak nem véges az élettartama, 5-6 évente cserélni kell.
Alapvetően két napelemes rendszer típust különböztetünk meg aszerint, hogy kapcsolódik-e a villamos hálózathoz vagy sem.


A hálózatra kapcsolt rendszer egy korszerű megoldás, amely az egész évi áramfogyasztást fedezheti, hiszen az időjárás függő áramtermelést a villamos hálózat kiegyensúlyozza.

A szigetüzemű napelem rendszer teljesen független, önálló áramellátó rendszer. Az áram tárolásáról akkumulátor gondoskodik. Ajánlott módszer, ha a térségben nincsen villamos hálózat vagy annak kiépítése nagyon drága lenne. Előnye, hogy ennek használatával elfelejtheti az áramszámlákat. Hátránya a hálózatra kapcsolt rendszerrel szemben, hogy jóval drágább, a költségek akár a kétszeresére-háromszorosára is ugorhatnak, valamint karbantartást is igényel, hiszen az akkumulátornak nem véges az élettartama, 5-6 évente cserélni kell.

A hálózatra kapcsolt napelem rendszer működése

Legismertebb napelem rendszer a hálózatra kapcsolt rendszer.

A napelemek által létrehozott energia egy inverter segítségével alakul át villamos energiává, amelyet már a háztartásban tudunk használni. Amikor a rendszer már többet termelt, mint amit felhasználtak belőle, akkor a villamos hálózat tovább termel a hálózatba.

A villamos energia szolgáltató rendelkezésétől függően az olyan időszakokban, amikor a napelem rendszer nem termeli meg a kellő energiát,  vissza lehet táplálni az áramot a hálózatból kevesebb kilowattt óra díj ellenében.

 

Hálózatra visszatápláló napelemrendszer
 1. Napelem: a napsütésből egyenáramot termelnek
 2. Kapcsolódoboz: itt csatlakoznak a napelemek kivezetései
 3. Inverter: az egyenáramot 230 V-os, 50 Hz-es váltóárammá alakítja
 4. Oda-vissza mérő óra: számolja a saját fogyasztására elhasznált és a hálózatba visszatáplált áram arányát (5)Szigetüzemű napelem rendszer működése

A szigetüzemű napelem rendszer olyan területeken alkalmas a villamos energia ellátásra, ahol eleve nincsen hálózati villamos energia hálózat vagy túl drága lenne kiépteni.

Ez a rendszer a napelemek által megtermelt áramot inverteren keresztül átalakítja villamos energiává, majd egy úgynevezett töltésszabályozó segítségével szabályozza az akkumulátorok töltődését, hogy még véletlenül se történjen túltöltés vagy egyéb probléma. 

 

Szigetüzemű napelem rendszer
 1. Napelem: napsütésből egyenáramot termelnek
 2. Töltésszabályozó: a megtermelt energiát ezen keresztül akkumulátorokban tároljuk. A töltésszabályozó védi az akkumulátorokat a túltöltéstől illvetve mélykisütéstől
 3. Akkumulátor: a benne tárolt elektromos energiát közvetlenül felhasználhatjuk egyenáramú fogyasztóink üzemeltetésére. (12-14 V)
 4. Inverter: az egyenáramot váltakozó árammá alakítja át, így szabványos váltakozó áramú fogyasztókat lehet a megtermelt árammal üzemeltetni.

Cégünk "AA" minősítésű Bisnode tanúsítványt kapott!

A GERSHOJ ENERGIA Kft.-vel való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony!

10 éves működésünk során kiérdemeltük a Bisnode tanusítvány AA ezüst minősítést, melyre a magyar piacon csupán a cégek 1,75 százaléka jogosult.

Tovább

A Gershoj Energia bemutatja a mobil szolár helyszín elemző tető járművet

Innovatív technológiát használva a Gershoj Energia Kft. Magyarország piacvezető solar rendszer telepítő cégeként bemutatja a Mobil Szolár Helyszín Elemzést. ”Solar rendszer telepítőként folyamatosan kutatjuk és használjuk a piacon elérhető legjobb alapanyagokat. Emellett biztosítjuk azt is, hogy ezek az anyagok beépítésre is kerüljenek és a legoptimálisabb teljesítményt nyújtsák. Projektjeink során a LEAN elvet alkalmazzuk. A napelem elhelyezés optimalizálásának érdekében kifejlesztettünk egy ’crawler’-t, amit több mint egy évvel ezelőtt könnyebb volt megfogalmazni, mint később megvalósítani.” – mondja Jan Gershoj, a Gershoj Energia Kft. dán alapítója.

Miért váltson napelemre?

Napelem felszerelése
 1. Óvja meg környezetét

 2. Csökkentse költségeit

 3. Befektetés okosan

 4. Növelje ingatlanja értékét

 5. Függetlenedjen az energiaszolgáltatóktól

 6. Termelje meg saját energiafelhasználását

Miért jó a helyszíni felmérés?

Miért jó a helyszíni felmérés a családoknak?

Napelem rendszert telepíteni helyszíni femérés nélkül nagy kockázatot jelent mind a beruházó mind a telepítő cég számára. Ha olyan árajánlatot kap, amely  a telepítési helyszín megvizsgálása nélkül készült, akkor számítson rá, hogy kis- vagy akár nagy mértékben  változni fog a végleges árajánlat. Ez nem hiba, hanem tény.

Mi, a Gershoj Energia Kft-nél ezért szorgalmazzuk a velünk kapcsolatba lépett ügyfeleink esetében azt, hogy mihamarabb látogatást tehessünk a napelem rendszer tervezett helyszínén.

Mi derül ki egy ilyen felmérés során?

Tovább

Napelem rendszer - a Zöld út

Napelem rendszer - a Zöld út
Célunk , hogy a vásárlók elégedetten távozzanak és biztosak legyenek abban, hogy minőségi napelem rendszerük évek múltán is megbízhatóan működik.
 

Miért éppen a Gershoj Energia?

 • mert vállatirányításunk dán háttérrel rendelkezik
 • mert megoldást is kínálunk, nem csak egy rendszert
 • mert számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb
 • mert a telepítést követően is kapcsolatban állunk egymással

Napelem telepítés: vágjon bele!

Napelemes rendszer előnyei, napelem szerelés

Már régóta nincs megbarátkozva a villanyáram, a gáz fogyasztói árával? Szeretne valamivel hozzájárulni a környezettudatosabb életmódhoz? Itt az ideje, hogy változtasson, ezt pedig nagyon könnyen meg is teheti. A kulcs az új fejezethez az alternatív energiaforrások, nevezetesen a napenergia.

A napelemes rendszerek segítségével egyszerre több fronton is képes lesz változtatni a mindennapjain. A napelemes rendszerek megadják Önnek az alacsonyabb rezsiköltségek örömét és annak tudatát, hogy tesz valami hasznosat a környezetért. Úgy válik kényelmesebbé az élete, hogy az nem árt a közvetlen környezetének.

A napelemes rendszerek telepítésének, napelem szerelés, költsége hosszú távon megtérül, ráadásul, a jövőben valószínűleg csak még inkább kedvezőbb feltételek mellett lehet majd igénybe venni ezeket a rendszereket.

Fontolja meg, hogy mit válasszon: a drága, környezetre káros gázt, villanyáramot vagy pedig a jövő megújuló energiaforrását felhasználó napelemes rendszereket, amiknek csak az előnyeit élvezheti! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 
 

Hírlevél feliratkozás

* Költelező kitölteni